mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام دوستان برای اینکه با باز شدن سایت آهنگ مورد نظرم پخش شود چه دستوری و کجا باید ایجاد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 93 با سلام کد آهنگ را می توانید در قالب پیشفرض قرار دهید همچنین می توانید یک ماژول دستی ایجاد کرده و کد آهنگ را در آن قرار داده و در موقعیت مورد نظرتون در قالب فعال کنید موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز ممنون از پاسخگویی شما می تونین یکم واضح تر توضیح بدین. این دستور زیر رو من باید کجا قرار بدم و همینطور فایل آهنگم رو کجا باید بزارم تا بتونه فراخونی کنه برای پخش آهنگ؟ {play}/images/Home.mp3{/play} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 93 با سلام اگه دقت کنید اقا مجتبی گفتند کد آهنگ را می توانید در قالب پیشفرض قرار دهیدهمچنین می توانید یک ماژول دستی ایجاد کرده و کد آهنگ را در آن قرار داده و در موقعیت مورد نظرتون در قالب فعال کنید و همچنین توی کدهای کانتنت یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 بله منم تشکر کردم از آقا مجتبی برای پاسخگویی ولی اینجور که دوست عزیز گفتن برای کسی خوب بود که اینکاره باشه نه برای من. ایشون فرمودن کد آهنگ رو در قالب پیش فرض قرار دهید آخه چه کدی من که کدی ندارم این کد رو از کجا می تونم بیارم؟؟ ایشون فرمودن ماژول درست کن من چه جوری می تونم ماژول درست کنم ؟؟؟ آقا مجتبی عزیز فقط گفتن این کار رو انجام بده، خدا وکیلی خودتون بزارین جای کسی که اینکاره نیست چیزی می فهمین!!!! من که چیزی نفهمیدم هنوز دربدر دنبال یه راهنمایی خوبم. دیدم اخطار دادید گفتم چیکار کردم من!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 93 با سلام اخطار کار من نبوده دوستان دیگه لطف کردن این هم از دوس داشتنی زیادیه / دوست خوبی پاشید بعد چن روز پاک میشه بهتر است کتاب اموزش جوملا 2.5 رو از سایت دانلود نموده کمی مطالعه کنید اینطور که مشخصه تازه شروع کردید و هیچ یکی از مبانی رو نمیدونید برا اینکه از این پس هم به مشکلات این چنینی برخورد نکنید بهتر کتاب رو بخونید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر