عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 دوستان سلام ووقت همگی بخیر پیشاپیش عید نوروز مبارک امروز یه سایت جدید راه اندازی کردم ، اما هنگام وورد به بخش مدیریت با شمکل مواجه شدم و مشکلم این هست که هنگام ورود وقتی یوزر و پسورد درست باشه ، وارد نمی شه و برمیگرده به صفحه ورود به مدیریت ، اما اگر یوزر و پسورد اشتباه باشه ، پیام اشتباه بودن رو میده ، به نظرتون چه راهی برای رفع این مشکل وجود داره ؟ ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز مشکل مربوط به Session است .باید به Phpmyadmin بروید و جدول مربوطه و رکوردها رو پاک کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 دوستان سلام ووقت همگی بخیر پیشاپیش عید نوروز مبارک امروز یه سایت جدید راه اندازی کردم ، اما هنگام وورد به بخش مدیریت با شمکل مواجه شدم و مشکلم این هست که هنگام ورود وقتی یوزر و پسورد درست باشه ، وارد نمی شه و برمیگرده به صفحه ورود به مدیریت ، اما اگر یوزر و پسورد اشتباه باشه ، پیام اشتباه بودن رو میده ، به نظرتون چه راهی برای رفع این مشکل وجود داره ؟ ممنون و متشکر کوکی ie رو حذف کنید و ie رو یه ریستش بکنید... اگه نشد خبر بديد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 برای اولین بار با یه اتفاق عجیب مشکل حل شد. کلیه فایل ها رو ریپلیس کردم و جواب گرفتم. اون دو روشم متاسفانه جواب نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر