reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خدمت دوستان ببخشید من هر کاری کردم نشد دارم یک قالب می نویسم که که دارای robbin یک مشکل دارم می خوام در ماژول راست تکس ها مانند شکل از راست فاصله داشته باشه (هر کاری می کنم کل ستون راست جابجا می شه البته می شه تیترها و یا لینکها رو جابجا کرد فقط نمی شه متن را از راست فاصله داد به طوری که بقیه ستون سر جای خودش بمونه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز css قالب مورد نظرتان را الحاق کنین شاید اینطور بشه راهنمایتون کرد...موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 داداش گلم css رو دارم از صفر پر می کنم قالب از جایی نیست که؟!!!! می خوام بدونم کد css مربوط به جوملا چیه که بشه این رو تغییر بدم مثلا برای تیتر از moduletable h3 استفاده می شه اما کد مورد نظر چیه که بشه این کار رو کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 .moduletable_text { padding-right:20px نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 امیر جان دستت درد نکنه ولی کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر