me64 4 ارسال شده در خرداد 93 سلام در لینک زیر دموی سایت رو میتونید ببینید 1- میخوام وقتی عکسی رو در قسمت هدر قرار میدم عکس به اندازه div بشه از background-repeat:repeat; هم نباید استفاده کنم چون عکسم رو چند بار تکرار میکنه دموی آنلاین 2- میخوام مثلا وقتی روی درباره ما کلیک میکنم ماژول گلوبال نیوز تو قسمت content داشته باشم هر کاری میکنم نمیشه ولی توی دایوها میتونم گلوبال نیوز رو داشته باشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در خرداد 93 اگر میخواین تو عکستون اندازه اون قسمتی که میخوایین باشه فقط باید عکستونو به اندازه اون قسمت درنظر بگیرین مثلا برای قسمت هدر سایتتون باید عرض 935 پیکسل در ارتفاع 200 باشه. ربطی هم به repeat نداره که هم اندازه بشه. repeat همنجور که معلومه برای تکرار کردنه نه فیت کردن تصویر . اگر هم میخوایین حتمی با سی اس این کارو بکنید از گزینه background-size استفاده کنید و عرض و ارتفاع قسمت مورد نظر رو بهش بدین تا عکستونو به اون اندازه بزرگ یا کوچیک کنه که این کارو اصلا توصیه نمی کنم چون اگر بزرگ کنید تصویرو کیفیتش میریزه به هم اگر هم کوچیک کنید بهینه نیست چون شما یه عکس بزرگ رو با حجم بالا لود کردین تا کوچیک نمایشش بدین. برای سوال دوم هم اگر اشتباه نکرده باشم قسمت کانتنت شما قسمت نمایش کامپوننت ها هست ولی گلوبال نیوز کامپوننت نیست . شما باید تو قالبتون تو قسمت content یه تگ نمایش ماژول قرار بدین تا بتونین توی اون دیو ماژول هم نمایش بدین. 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر