tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من نتونستم از کد وبگذر در سایتم استفاده کنم . شنیدم ماژولی هست که این امکان رو به ما میده. لطفا معرفی کنید..... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در خرداد 93 یک افزونه هست به اسم Rokcandy کلا نه تنها کد وبگذر بلکه خیلی چیزها رو باهاش میشه تعریف کرد کدهایی که نمیشه مستقیما در جوملا استفاده کرد با این افزونه امکان پذیره توی خود افزونه هم سمپل داره کافیه کد رو بدید و از معادلی که براش تعریف می کنید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من نتونستم از کد وبگذر در سایتم استفاده کنم . شنیدم ماژولی هست که این امکان رو به ما میده. لطفا معرفی کنید..... با تشکر سلام کد وبگذر رو کپی کنید از تنظیمات سیستم، نوع ویرایشگر رو بدون ویرایشگر انتخاب کنید سپس به مدیریت افزونه برید و جدید و نوع ماژول جدید رو html دستی رو انتخاب کنید سپس کد وبگذر رو کپی کرده بودید رو پیست کنید و ذخیره، تمام 1 واکنش ها : tworag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 تشکر می کنم از راهنمایی دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر