jack 1 ارسال شده در خرداد 93 سلام فارسی ساز نسخه Rsfirewall rev52 رو نیاز دارم برای نسخه rev44 موجود هست در نت اما خیلی جاها ترجمه نشده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما قرار دادن ترجمه افزونه های تجاری در تالار ممنوع می باشد از شما خواهشمندیم این چنین تقاضاهایی نفرمایید 1 واکنش ها : jack نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jack 1 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما قرار دادن ترجمه افزونه های تجاری در تالار ممنوع می باشد از شما خواهشمندیم این چنین تقاضاهایی نفرمایید فرمایش شما درست جناب حسین میری شما بیشتر از من میدونید محصولات تجاری بیشتر سازنده ها اگه ترجمه برای زبان ها داشته باشن به صورت رایگان در دسترس قرار میدن غیر از این است ؟ بنده پیشنهاد میکنم یه بخش فارسی ساز افزونه ها ایجاد بشه از هیچ لحاظی مشکلی نداره هم پیشرفت برای توسعه هست هم اون شخصی که افزونه طراحی میکنه باز خیالش راحته کسانی هستن که توسعه بدن ترجمه ها رو سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام جناب jack عزیز ، قانون شماره 2 از قوانین ارسال پست که به شرح زیر میباشد ، میگه که : قانون شماره 2 ) از قرار دادن فایل های وارز جدا خود داری نمایید. انتشار فایل های زبان افزونه های وارز بصورت فارسی و غیره نیز ممنوع است این قانون پس از کلی بحث و تبادل نظر و با درنظر گرفتن تمامی جوانب و شرایط ( حتی مواردی که خودتون هم به اونها اشاره کردید ) ، بین مدیران جومینــــــا تصویب شده و بنا به قانون فوق ، قرار دادن فایل زبان افزونه های تجاری ممنوع شد پس به جهت احترام به قوانین تالار ، دیگه لطفا" بحث رو بیشتر از این ادامه ندید که اونوقت مجبور میشیم تاپیک رو ببندیم ! موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : jack نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر