print6tik 0 ارسال شده در خرداد 93 دوستان برای تهیه فروشگاه چاپ دیجیتال به این صورت که کاربر بعد از ثبت نام ، نوع چاپ یا پرینت رو انتخاب کنه و بعد از تایید فایل رو اپلود و در ادامه بتونه فاکتور رو پرداخت کنه آیا پیشنهادی دارن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 سلام به فروم جومینا خوش آمدید با rsform میتونید اینکار رو انجام بدید، منتهی باید بلد باشید فرم های پویا ایجاد کنید که نیاز به کدنویسی داره 1 واکنش ها : hadirayaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
print6tik 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام به فروم جومینا خوش آمدید با rsform میتونید اینکار رو انجام بدید، منتهی باید بلد باشید فرم های پویا ایجاد کنید که نیاز به کدنویسی داره رامین عزیز ممنون از پاسخ شما ، من از کد نویسی سر رشته ندارم آیا شما می تونید کمکی در این باره کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 من حاضرم براتون انجامش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
print6tik 0 ارسال شده در خرداد 93 من حاضرم براتون انجامش بدم جناب آقای حقیقی سلام ، لطفا اطلاعاتی در مورد نحوه کار ، زمان و قیمت بدید . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 جناب آقای حقیقی سلام ، لطفا اطلاعاتی در مورد نحوه کار ، زمان و قیمت بدید . ممنون در پیام خصوصی مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر