mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 دوستان من به ماژولی نیاز دارم که مطالبی که بیشترین بازدید را دارن را نشون بده ماژول ویژه محبوبت ترین مطالب را دانلود کردم خیلی هم عالی بود ولی عکس مطلبمو نشون نمیده. خیلی خوبه ولی گرینه برای نمایش بیشترین بازدید ندارهGlobal News ماژول میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما گلوبال این قابلیت رو داره این صفحه رو ببینید : http://www.joomlahill.com/demos/2-global-news دمو ای از صفحه تنظیماتش گذاشته که یک قسمت به نام Article Field to Order By که اگر بر اساس hits قرار بدید اکی میشه توجه کنید که در قسمت Ordering Direction هم نحوه صعودی یا نزولی رو هم تنظیم کنید در آخر صفحه می تونید دانلود کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 مشکل من با ماژول global-news اینکه تعداد بازدید مطلب را نشون نمیده دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما اگر یکم در همان لینک دقت کنید می بینید که می توانید این کار رو انجام دهید در قسمت HTML Supported Code for Content Layouts. کد GN_hits_value قرار دارد. که برای همین کار باید باشه 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر