ساناز صداقتی 8 ارسال شده در خرداد 93 سلام شرمنده من یک قالب میخواستم که 2 ستونه باشه که پیداکردم به نام آماریلیس بعد میخوام بدونم مشکلات این قالب چی هست که بدم برام برطرفش کنند مثلا فکر کنم تگ h1 و h2 ش مشکل داشته باشه و پوشه html نداره کلا میخواستم ببینم چی ها نداره که بدم براش اضافه کنند یا خود طراح یا کسی دیگه البته میخواهم چندتا موقعیت top دیگه بهش اضافه کنم البته شرطی باشه که قشنگ بشه قالب البته گرافیکش رو میدونم یکم سبک هست و میتونه بهتر باشه ولی در کل اگر موقعیتی هم نیاز هست که توش نداره لطف کنید بگیدخیلی ممنونمآدرس سایت منjooma.20r.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به نظر من باید ببینید که چی می خواهید. خوب حالا فولدر html نداشته باشه. مگه مشکلی هست. در حال حاضر شما از این قالب خوشتون اومده و باید ببینید که خودتون یا مشتری تون چه انتظاری دارید و با توجه به خواسته خودتون امکانات رو کم یا زیاد کنید. در ضمن با توجه به اینکه دوستان دسترسی کامل هم ندارند کمی مشکل هست که یک نفر ببینه این قالب چی داره و چی نداره موفق باشید 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به نظر من باید ببینید که چی می خواهید. خوب حالا فولدر html نداشته باشه. مگه مشکلی هست. در حال حاضر شما از این قالب خوشتون اومده و باید ببینید که خودتون یا مشتری تون چه انتظاری دارید و با توجه به خواسته خودتون امکانات رو کم یا زیاد کنید. در ضمن با توجه به اینکه دوستان دسترسی کامل هم ندارند کمی مشکل هست که یک نفر ببینه این قالب چی داره و چی نداره موفق باشید نه یکی می گفت که پوشه html نداره و شاید مشکل دار بشه بعدا!!! منظورم این هست که یک قالب بدون فریمورک چطور باید باشه یعنی رسپانسیو باشه وسبک باشه و ... لطفا بقیه رو دوستان گل بگند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در خرداد 93 این وبلاگه درسته ؟ چه ربطی به جوملا داره ؟ اگه میخواید دوستان راهنماییتون کنند بهتره در انتخاب بخش برای ایجاد سوالاتون دقت کنید . http://forum.joomina.ir/forum/28-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7/ اینجا سوالتون رو مطرح کنید اساتید در این بخش بهتر میتونند راهنماییتون کنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر