ساناز صداقتی 8 ارسال شده در خرداد 93 سلام من یک قالب دارم که سمت راستش هر ماژولی قرار میدم کلاس یا استیال می گیره در صورتی که در خود ماژول ها استایلی تعریف نشده ولی مثل اینکه طراح استایل رو روی ستون چپ گذاشته و هر چی میذارم اون استایل رو میگیره چکار کنم درستش کنم http://joomii.20r.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما خب باید دید چگونه استایل دهی شده متسفانه با گوشی در حال جواب دادن هستم و نمی تونم کدها رو برسی کنم شما در کلاس ماژول تمامی ماژول های سمت چپ متنی بنویسید ( باید طبق اصول انجام بدید - آموزش ان در تالار هست) منظور از این کار این است که شاید با تغییر کلاس ماژول استایل دهی از ان محروم شود 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما خب باید دید چگونه استایل دهی شده متسفانه با گوشی در حال جواب دادن هستم و نمی تونم کدها رو برسی کنم شما در کلاس ماژول تمامی ماژول های سمت چپ متنی بنویسید ( باید طبق اصول انجام بدید - آموزش ان در تالار هست) منظور از این کار این است که شاید با تغییر کلاس ماژول استایل دهی از ان محروم شود بلد نیستم اموزشش هم نمیدونم کجاست میخوام یک ماژول html دستی ایجاد کنم ولی خرب میشه هی به خطر ون استایل مگر نباید پسوند کلاس ماژول را داد تا استایل اعمال بشه؟ تو این قالب کلا استایل رو سمت چپ قالب هست!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما اینجا آموزشش رو به خودتون داده بودم !!! forum.joomina.ir/topic/26708-سوال-در-باره-پسوند-کلاس-ماژول/ البته فقط یک حدسه و بستگی به استایل دهی طراح قالب داره اما شما امتحان کن 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر