tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من انجمنی راه انداختم و اینم آدرسشه: www.forum.bcetehad.com می خوام به کاربرانی که برای اولین بار توی سایت ثبت نام میکنند امتیاز هدیه به طور خودکار داده بشه و به آمار امتیازاتش اضافه بشه از شما دوستان درخواست راهنمایی دارم. سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما این بیشتر شبیه به سایت بود تا تالار اما برای امتیاز دهی از افزونه alph user point استفاده کنید 1 واکنش ها : tworag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما این بیشتر شبیه به سایت بود تا تالار اما برای امتیاز دهی از افزونه alph user point استفاده کنید مرسی از پاسختون دوست گرامی شما از بخش ورود به تالار دیدن کردید؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما بله تازه دیدن کردم.اما خب به نظرتون کار اشتباهی نیست که کار اول با www.forum.bcetehad.com وارد بشه و سایت رو ببینه سپس روی تالار کلیک کنه و www.forum.bcetehad.com/forum رو ببینه؟ برای امتیازدهی راستش من از تنظیمات کیونا زیاد چیزی خاطرم نیست کمی صبور باشید دوستانی که با اون کار کردن شاید بتونند کمک تون کنند 1 واکنش ها : tworag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما بله تازه دیدن کردم.اما خب به نظرتون کار اشتباهی نیست که کار اول با www.forum.bcetehad.com وارد بشه و سایت رو ببینه سپس روی تالار کلیک کنه و www.forum.bcetehad.com/forum رو ببینه؟ برای امتیازدهی راستش من از تنظیمات کیونا زیاد چیزی خاطرم نیست کمی صبور باشید دوستانی که با اون کار کردن شاید بتونند کمک تون کنند درسته ولی من به تازگی اینکار رو شروع کردم و این اولین سایتی هست که طراحی کردم. راستی شما افزونه alpha user points فارسی شده رو دارید. منون از راهنمایی هاتون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر