fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 93 سلام سایت زیر را مشاهده بفرمائید می خواهم یک موقعیت با بالای منوها اضافه کنم هر کاری کردم نشد ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید http://designer-website.ir/badminton نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما اگر به html و css آشنایی دارید فقط کافیه یک سرچی بکنید بارها توضیح داده شده اگر که ندارید کار واقعا سخت خواهد بود مگر شخصی براتون انجامش بده 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 93 اگر دوستان کمکم کنن من هم یاد می گیریم و خودم انجام می دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما خب الان که قالب تون رو دیدم ظاهرا با فریم ورک هست اگر در تنظیمات قالب بروید باید قسمتی برای ایجاد موقعیت داشته باشه اینجوری نیازی به برنامه نویسی نخواهید داشت 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 93 یک چیزهایی داره اما من نمی دونم چطوری باهاش کنم؟ می تونید کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در خرداد 93 با سلام من فکر نمی کنم با نداشتن دسترسی بشه کاری کرد. یا می بایست به یکی از مدیران دسترسی بدید یا اینکه سرچ کرده و خودتون راه حل رو پیدا کنید موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 93 از عزیزان اگر کسی می تواند ، بگه من دسترسی بدهم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما کمی خودتان سعی و تلاش کنید اینجا رو هم ببینید : http://www.joomlart.com/forums/showthread.php?45746-Creating-new-module-positions-in-T3 حتما یک بک آپ از سایت تون داشته باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر