مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 شما میتونید برای قرار دادن ماژول جستجو از موقعیت های : top1,top2,top3,user3,banner1 استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام در مورد ماژول جستجو من در عكسهاي قالب عكسي به نام search.png ديدم اما ماژول رو در هركدوم از موقعيتها كه بگذاريم اون عكس نشون داده نميشه . براي نمايش عكس ماژول در همين موقعيت چپ يا راست بايد چكار كرد . چون مابقي موقعيت ها رو كه معرفي كرديد اگر كنارش چيزي نباشه اين ماژول كشيده ميشه و جاي بقيه ماژولها رو پر ميكنه كه جالب نيست . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezarezaei 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام به دوستان و اساتید بزرگوار من از همین قالب bluejoom یا به عبارتی blueride استفاده میکنم یه منوی عمودی سمت چپ دارم میخوام عین همون سمت است داشته باشم ولی محتویاتش انگلیسیه یعنی باید ltr و چپ چین بشه بشه. میشه کمکم کنین..؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دمو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر