حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 سلام قبل از هر چیز باید برای طراحی زیبای این قالب تشکر کنم آقا من قسمت منوها سمت راست رو یکم عرض شو بیشتر کنم باید کجا رو تغییر بدم ؟ http://lordpersia.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز فک کنم با آرتیستر طراحی شده در هر صورت در پوشه css فایل template.css را با یک ویرایشگر متن باز کرده و در بند 1986 این قسمت را پیدا کرده /* begin LayoutCell, sidebar1 */ .art-content-layout .art-sidebar1 { width: 20%; } /* end LayoutCell, sidebar1 */ سپس به حالت درصدی مقدار عرض یا همان width: را به دلخواهتان تغییر دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا من اینو پیدا کردم 20 رو به 40 تغییر دادم اما تغییری در قالب ایجاد نشد /* begin LayoutCell, sidebar1 */ .art-content-layout .art-sidebar1 { width: 40%; } /* end LayoutCell, sidebar1 */ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 حميد آقا بعد از تغيير در سايت حتما كش رو خالي كنيد چون تغييرات شما ايجاد شده ولي خودتون مشاهده نميكنيد. الان فكر ميكنم زيادي عرض بلوك رو زياد كرديد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 چه جوری کش خالی کنم !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 هم در مرورگر ميتوانيد انجام دهيد و هم به صورت زير در مديريت سايت از قسمت ابزارها اين 3 مورد رو انجام دهيد: Purge Cache Admin <-> حذف کشهاي منقضي شده Clean Cache Admin <-> پاکسازي پوشه ذخيره سازي Global Check-in <-> بررسي سراسري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 هم در مرورگر ميتوانيد انجام دهيد و هم به صورت زير در مديريت سايت از قسمت ابزارها اين 3 مورد رو انجام دهيد: Purge Cache Admin <-> حذف کشهاي منقضي شده Clean Cache Admin <-> پاکسازي پوشه ذخيره سازي Global Check-in <-> بررسي سراسري البته آقای گنجی همشونو گفتن اما میتونین با ctrl+F5 انجام بدین...در ضمن قصد دخالت ندارم اما با توجه به درصدی بودن فکر کنم 40 خیلی بدریخت کنه قالبتون را...فقط نظر دادما انتخاب با خودتونه...موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 مرسی درست شد اون 40 همینجوری برای تست گذاشته بودم دیدم بزرگ نمیشه اندازش بردم بالا تا 60 هم بردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 با سلام مي خوام background رو آبي روشن كنم بايد چيكار كنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام template.css line 135 #art-page-background-gradient { background-image : url("../images/page_g.jpg") ; background-repeat : repeat-x ; height : 900px ; position : absolute ; top : 0 ; width : 100% ; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 سلام ببينيد من اين تصوير page_g.jpg فقط رنگشو عوض مي كنم وقتي قالب اجرا مي كنم تصوير با همون اندازه قرار مي گيره تيكه تيكه ميشه از اينجا كه آدرس دادين اندازه ها رو تغيير ميدم تغيير نمي كنه ! كجا دارم اشتباه مي كنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام نیازی به تغییر اندازه نیست . شما تغییرات مورد نظرتونو انجام بدین و بعد از مشکلتون دمو انلاین بدید تا بگم چیکار کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 با سلام ببينيد من الا رنگ اين عكس عوض كردم اينجوري شد http://up.iranblog.com/images/lq0dfym8lkp4fdh5rswr.jpg براي مشاهده تصوير با سايز اصلي بر روي آن كليك كنيد!! فكر كنم اين لينك كار نكنه اينم براي اطمينان ميزارم http://s29.aks98.com/files/36122731523499318030.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام خوب دوست عزیز جناب جوملازاده این مشکل از رنگ بندی شماست باید رنگ بندیرو بصورت یک نواخت انجام بدید. - یک عکس ساده دراین اندازه رو برایتست هم که شده بزارید می بینید مشکلی نداره . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 آقاي جوملا زاده عزيز من خودم هم از اين قالب استفاده ميكنم.رنگش رو هم به درستي تونستم تغيير بدم. همون طور كه ديگر دوستان اعلام كردن شما رنگ را درست عوض نميكنيد.شما در دوطرف عكستون بايه رنگ ديگر طراحي شده(هرچند در طراحي درست مشخص نميشه) دوست من شما بياييد در فوتو شاپ يك رنگ يكدست رو براي زمينه انتخاب كنيد و امتحان نماييد قطعا مشاهده خواهيد كرد كه ديگه چنين مشكلي پيش نمياد. بنظرم عكستون رو از نو رنگبندي كنيد اگه نتونستيد درخدمتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 سلام خوب چندتا ديگه تغيير دارم كه با كمك هم انجام بديم مي خوام اونجا كه خط كشيدم رنگشو عوض كنم تو پوشه iamge نميدونم اسمشون چيه بعد اونجا كه عنوان مطلب مينويسه رو مي خوام رنگشو عوض كنم . مثال : صفحه اصلي با سپاس براي مشاهده تصوير با سايز اصلي بر روي آن كليك كنيد!! http://up.iranblog.com/images/t6a1mdcialwm1cyns3g1.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 براي حفظ نظم انجمن از تصاوير با سايز مناسب استفاده كنيد و يا اينكه از لينك پيش نمايش براي انجمن ها استفاده كنيد و آن را در ارسال خود كپي كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 سلام آقا رضا فكر كنم انجمن يك پلاگين بايد داشته باشه اندازه تصاوير رو هم اندازه صفخه انجمن كنه براي من كه خودش كوچيك كرده و براي همين هميشه لينك اون تصوير رو هم ميدم البته خودش لينك دار ميشه ولي من براي محكم كاري يك لينك هم ميدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 با سلام آقا من بك مطلب كه ميزارم تو سايت بعد كه ميرم نگاه مي كنم ميبينم اين ستون سمت چپ باهام شوخي مي كنه مطلب كه ميزارم ستون مياد پايين سايت جايه فوتر وقتي مطلب برميدارم مياد سره جاش چيكار كنم كه ديگهاينجوري نشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اين بايد به خاطر كپي كردن مطلب از صفحه سايت يا اچ تي ام ال ديگه باشه! ابتدا در نت پد كپي كنيد بعد در اديتور تا ديگه از اين شوخي ها نكنه! دليلش هم اينه كه هنگام كپي كردن مطالب شما كدهاي اچ تي ام ال هم باهاش كپي ميكنيد و باعث ميشه ستون سمت چپ كمي قلقلكش مياد و جابه جا ميشه! ديگر اينكه يادتون رفت ابتدا سرچ كنيد و در صورت نبودن پاسخ در تاپيك جديد مطرح كنيد چون در اين مورد قبلا بحث شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 آره من هميشه اول تو نت پد كپي مي كنم بعد مبزارم تو سايت ولي اين عكس بود عكس بايد چيكار كنم ؟ آقا شرمنده خوب قبلا اينجوري نمي شد ميشه لطف كنيد لينك اون مطلب بدبد يا كلمه كه ميشه سرچ كرد و اون مطلب پيدا كرد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 در مورد اين موضوع ارسال هاي زيادي شده ولي خوب مشكلات جديد در تاپيك جديد رو فراموش نكنيد. من خودم اوايل با اين مشكل برخورد كردم و اقاي فرحزادي راهنمايي كردند. http://forum.joomina.ir/thread-1657.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من هم ميخوام در اين قالب يك تغييراتي بدم اگه كمك كنيد ممنون ميشم . بجاي عكس پروانه كه در قالب اصلي آمده ميخوام عكس جديدي رو كه ابعادش 970 * 215 هست رو بگذارم . توي فايل template.css اين قسمت رو پيدا كردم و بشكل زير تغييرش دادم : #logo { background-image:url(../images/buterflly.png); background-position:top right; background-repeat: no-repeat; position:absolute; top:0px; right:10px; width:970px; height:215px; z-index:9999} عكس درست مياد اما ميره روي عنوان ماژولها . براي اينكه نره زير عناوين مجبور شدم كه ارتفاع عكس رو كم كنم تا درست در بياد . ميشه بگيد از كجا ميشه فضاي لوگو يا همون عكس كه الآن هدر شده رو تعريف كرد تا عكس با اين مشخصات كه من ميخوام بيادش و نره زير عناوين . ارتفاع عكس من 215 بود اما الآن 165 گذاشتم . ضمنا آدرس سايت اين هست : http://www.bentolrasool.com با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز شما باید این کد رو در خط 2854 فایل template.css جایگزین کنید: #topbox { height: 215px; margin: 0 auto; position: relative; width: 990px; } موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed22 0 ارسال شده در خرداد 90 اگه ممكنه position قالب رو هم بزاريد. من هر چه قدر ميگردم محل ماول جستجو رو پيدا نميكنم. :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر