salimy 45 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان فروشگاه ساز جومینا J2Store نصب کردم فقط یه مشکل باهاش دارم از کجا می تونم فایل و اضافه کنم . از بخش مطلب جوملا قسمت سبد خرید وقتی روی اضافه کردن قایل کلیک می کنم و وارد صفحه مربوطه می شم . قسمت (محل قرار گیری فایل غیر فعال هست ) هر ادرسی هم می دم خطا می ده از خود فروشگاه ساز جایی هست که فایل و آپلود کنم بعد از سبد خرید اضافه نمایم یا نه ؟ مشکل چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوست عزیز این همه پست اضافی برای چی هست؟ لطفا صبور باشید ------------------------ این راهنمای جامع سازنده http://j2store.org/support/user-guide.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در خرداد 93 با عرض پوزش متاسفانه چیزی توی این آدرس نیافتم . از کجا می تونم کمک بگیرم. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کلا به این نتیجه رسیدم به نظرم این فروشگاه ساز با خودش هم مشکل داره ... با سند و مدرک .... توی قسمت تنظیمات فروشگاه ... آدرس دهی فایل و می زنم پوشه فایل های پیوست (مثال. (media) خوب حالا می ریم توی مطالب جوملا ... اضافه نمودن فایل برای کتاب داستان نام فایل: 123.zip ادرس فایل media/book/files/ پاسخ سیستم فایل مورد نظر در مسیر مشخص شده یافت نشد . لطفا بررسینمایید؟ پس مشکل کجاست ؟ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- کسی نبود که بتونه این مشکل و حل کنه ؟ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان امکانش هست این مشکل فقط برای من بوجود اومده باشه ؟ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستانی که این فروشگاه و منتشر کردند بی زحمت اگه می شه حداقل به این مشکل ما هم رسیدگی کنید نکنه تو دنیا من اولین نفری هستم که این مشکل و دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما دوست عزیز من با این فروشگاه ساز کار نکردم ولی یک : به احتمال زیاد روی لوکال جواب نمیده دو : یا اگه از بسته نصبی جوملا استفاده کردی که از لوکال به هاست انتقال دادی ، احتمالش هست درست پیکربندی نشده باشه به خاطر همین این مشکل بوجود اومده ، البته این نظر شخصی منه ، چون قبلا یه همچین مشکلی برام با یه افزونه مشابهی پیش اومد که دوباره فایل بسته نصبی رو ویرایش و آپلود کردم مشکلم رفع شد ویرایش شده خرداد 93 توسط محمدهادی حقیقی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما دوست عزیز من با این فروشگاه ساز کار نکردم ولی یک : به احتمال زیاد روی لوکال جواب نمیده دو : یا اگه از بسته نصبی جوملا استفاده کردی که از لوکال به هاست انتقال دادی ، احتمالش هست درست پیکربندی نشده باشه به خاطر همین این مشکل بوجود اومده ، البته این نظر شخصی منه ، چون قبلا یه همچین مشکلی برام با یه افزونه مشابهی پیش اومد که دوباره فایل بسته نصبی رو ویرایش و آپلود کردم مشکلم رفع شد بی زحمت می شه بفرمایید کدوم فایل و ویرایش کنم --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مدیران و دوستان عزیز یعنی کسی راهی برای حل این مشکل پیدا نکرده ....؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 93 منم چند روز باهاش سروکله زدم آخرش پیدا کردم توی روت سایت یه پوشه ایجادی کنید داخل پوشه فایلتون قرار بدید به این شکل : download/test.zip تذکر: نام سایت رو نمینویسیم فقط نام پوشه آدرس فوق رو توی قسمت "محل قرارگیری فایل" بنویسید توی قسمت "نام فایل" هر اسمی میخواید بنویسید هیچ فرقی نمیکنه حالا کار تمومه روی دگمه ایجاد کلیک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در مهر 93 منم چند روز باهاش سروکله زدم آخرش پیدا کردم توی روت سایت یه پوشه ایجادی کنید داخل پوشه فایلتون قرار بدید به این شکل : download/test.zip تذکر: نام سایت رو نمینویسیم فقط نام پوشه آدرس فوق رو توی قسمت "محل قرارگیری فایل" بنویسید توی قسمت "نام فایل" هر اسمی میخواید بنویسید هیچ فرقی نمیکنه حالا کار تمومه روی دگمه ایجاد کلیک کنید موفق باشید سلام دوست هزیز هرکاری کردم این مشکل حل نشد . مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر