mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام خدمت دوستان عزیزمن دارم روی یک قالب جوملا انگلیسی کار می کنم، وقتی که زبان فارسی رو نصب می کنم یک از ماژول ها پنهان میشه (حذف نمیشه جاش هست) می خواستم ببینم کسی از دوستان میتونه منو در این زمینه راهنمایی کنه؟ قابل ذکر است که من از ویژگی quickstart-j3x برای نصب قالب استفاده کردم. آدرس سایت:energycity.ir با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما در مدیریت ماژول وارد شوید و برسی کنید نوع زبان روی همه باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 چک کردم روی همه زبان ها تنظیم هست ولی بازم درست نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما زمانی که زبان فارسی را نصب می کنید همچین مشکلی پیش میاد یا زمانی که زبان فارسی را روی پیشفرض قرار می دهید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 زمانی که زبان فارسی رو پیش فرض میزارم این مشکل پیش میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما دو زبان بودن رو غیر فعال کنید و سپس تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 دو زبان بودن رو از کجا می تونم غیر فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما در پلاگین ها دو پلاگین مربوط به این کار است سیستم قیلطر زبان سیستم کد زبان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 مشکل حل شد دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر