golbazi 31 ارسال شده در خرداد 93 با سلام و احترام خدمت کابران جومینا می خواستم یک طراحی وبسایت داشته باشم درباره کتابخانه الکترونیکی که کتاب ها را بصورت pdf در سایت قرار داده هم بصورت پرداخت و هم بصورت رایگان دوستانی که تجربه دارند لطفا ایده ها و طراح های خود را قرار بدهند خیلی ممنون. اگر قالبی هم دیده اند که طراحی جالبی داشته معرفی کنند. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما قالب که زیاده می تونید در سایت جومینا چندین و چند نمونه انتخاب و مشاهده کنید برای فروش فایل هم از فروش فایل استفاده کنید کمی جستجو همه چیز رو حل می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در خرداد 93 با سلام اقای میری خسته نباشید و شب خوش کار طراحی رو که خودم انجام می دم فقط یک مورد اینکه من وقتی می خوام کاربران عضو بشن اول یک مبلغی پرداخت کنن بعدش بتونن مثلا در 1 ماه 3 عدد کتاب دانلود کنند از کدام فروشگاه ساز یا فروش فایل استفاده کنم بهتره روال کار رو توضیح می دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما اینگونه یک مورد به ذهن بنده می رسد ان هم alphauserpoint و JDownloads است تعداد دانلود را می توانید تعیین کنید قبلا این موارد توضیح داده شده.در همین تالار جستجو و اگر پیدا نکردید در گوگل جستجو کنید 1 واکنش ها : golbazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر