hamid80 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان پروژه پایان ترم من طرای سایت فروشگاه اینترنتی است من قصد دارم یکی از فروشگاه سازهای که تو انجمن است یا یک فروشگاه ساز بر مبانی جوملا که هست به عنوان پایان نامه بدم حالا درخواستم از دوستان اینه که اگر داکیونتی به فارسی در مورد راه اندازی این فروشگاه دارن در اختیار بنده قرار بدن برای پایان نامه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان پروژه پایان ترم من طرای سایت فروشگاه اینترنتی است من قصد دارم یکی از فروشگاه سازهای که تو انجمن است یا یک فروشگاه ساز بر مبانی جوملا که هست به عنوان پایان نامه بدم حالا درخواستم از دوستان اینه که اگر داکیونتی به فارسی در مورد راه اندازی این فروشگاه دارن در اختیار بنده قرار بدن برای پایان نامه با تشکر درود برشما من دارم مینویسم ولی هنوز تموم نیست (بخاطر مشغله کاری خیلی وقت نمیکنم بنویسم ) انشاء الله تا نیمه شعبان یا اوایل ماه رمضون تمومش میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 93 مرسی الان چند صفحه شده ؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ درود برشما من دارم مینویسم ولی هنوز تموم نیست (بخاطر مشغله کاری خیلی وقت نمیکنم بنویسم ) انشاء الله تا نیمه شعبان یا اوایل ماه رمضون تمومش میکنم سلام نزدیک به ماه رمضان شدیم اگر تمام شده یک نسخه اش را هم در اختیار بنده قرار می دهین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر