mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من به افزونه دایرکتوری ساز نیاز دارم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم میشه لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما mtree را جستجو کنید نسخه رایگان نمی دونم داره یا نه ولی نسخه وارز رو از سایت های وارز دانلود و استفاده کنید با اینکه خلاف قوانین هست که پیشنهادها به افزونه های تجاری باشه اما خب این افزونه شاهکاریه 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 ممنون از راهنماییتون من این افزونه را نصب میکنم ولی با اینکه این افزونه در پوشه کامپوننت و مدیریت اضافه میشه و همینطور جداول این افزونه به جداول دیگرم اضافه میشه ولی پیغام زیر را نشون میده ( ! ) Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in D:\wamp\www\1aaaaaval.ir\administrator\components\com_mtree\config.mtree.class.php on line 33 و این افزونه به کامپوننت های من اضافه نمیشه دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 فکر کنم ورژن اشتباه نصب کردم .ببخشید. من نسخه انگلیسی اونو نصب کردم دوستان کسی فارسی این افزونه یا حداقل زبان فارسی این افزونه را نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما این از بخش مدیریت ان : http://forum.joomina.ir/topic/17558-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-mtree-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA/ 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر