jafar007 40 ارسال شده در خرداد 93 سلام از سایت جومینا و یکی دوتا سایت دیگه افزونه ارسال پیامک رو دانلود کردم و وقتی روی هاست نصب میکنم و وقتی وارد افزونه پیامک میشم یه سفحه خالی نشون میده . از چندتاشون که پرسیدم میگفتن مشکل برای php5.4 هست چون هاستم از این ورژن استفاده میکنه که البته سورس گاردین هم روی هاست نصب هست . مثلا سایت پیامک ایرانینان گفت باید صبر کنید تا ورژن بعدی افزونمون رو انتشار بدیم تا از این نسخه پشتیبانی کنه. حالا افزونه ای نیست که با این ورژن هماهنگ باشه ؟ من از هاست های *********** استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما ببینید یک اصلی هست که همیشه میگه : از جایی که خرید می کنید خدمات بگیرید یا بر عکس ان هم صدق می کند وقتی دارید از جوملا استفاده می کنید و وقتی دارید از پنل پیامک ایرانیان استفاده می کنید خب طبیعی است که اگر از سرورهای جومینا هم استفاده کنید همه با هم هماهنگ خواهد بود شاید صحبت هام بصورت تبلیغاتی بیشتر به چشم بیاد اما این مورد برای تمامی شرکت ها صدق می کند.مانند همین جومینا اگر قرار باشه پیامک ایرانیان کاری رو انجام بده مطمئنا باید با هاستیگ و دیگر بخش ها هماهنگ باشه اینگونه هیچ موقع از لحاظ نا هماهنگی به مشکل بر نخواهد خورد همان گونه که گفته شد باید صبر بفرمایید 3 واکنش ها : MR@Z، AmIn1412 و jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در خرداد 93 خوب مشکل اینجاست که خود صاحب سایت قبلا هاستشو داشته . من براش نخریدم. گویا چاره دیگه ای نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 پیام خصوصی بده تا راهنماییتون کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر