elmi1413 7 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان به یک افزونه نمایش مطالب مشابه این سایت نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اگر حاضر هست که چه بهتر و اگر نیست کسی میتونه بنویسه؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ببخشید سایتش یادم رفت site نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در خرداد 93 درود دوست عزیز اگر کمی css و html بلد باشید میشه همچین چیزی بسازید و فکر نکنم به افزونه ای نیاز داشته باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در خرداد 93 درود دوست عزیز اگر کمی css و html بلد باشید میشه همچین چیزی بسازید و فکر نکنم به افزونه ای نیاز داشته باشید. با جاوا پیاده سازی کردم اما مشکل اینه که باید با توجه به مطالب جدید بروز بشه ضمن اینکه من چطوری یک فایل جاوا رو 3 بار در یک صفحه بارگذاری کنم؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر