sabaghnia 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام این موضوع را خیلی جستجو کردم اما برای جوملا 1.5 چیزی پیدا نکردم و یا افزونه ها برای ارسال پیغام بین کاربران بود من افزونه ای را می خواهم که به کمک آن مدیر سایت بتواند به یک کاربر خاص یا به تعدادی از کاربران یک پیغامی رو بفرستد نیاز به پاسخگویی توسط کاربران نیست و فقط بتوانند مشاهده کنند در ضمن من این افزونه را برای جوملا 1.5 می خواهم آیا افزونه ای را می شناسید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در خرداد 93 سلام این موضوع را خیلی جستجو کردم اما برای جوملا 1.5 چیزی پیدا نکردم و یا افزونه ها برای ارسال پیغام بین کاربران بود من افزونه ای را می خواهم که به کمک آن مدیر سایت بتواند به یک کاربر خاص یا به تعدادی از کاربران یک پیغامی رو بفرستد نیاز به پاسخگویی توسط کاربران نیست و فقط بتوانند مشاهده کنند در ضمن من این افزونه را برای جوملا 1.5 می خواهم آیا افزونه ای را می شناسید؟ سلام اگر اشتباه نکنم خود جوملا این قابلیت رو پیش فرض داره!!!ارسال ایمیل بع کاربران از بخش کاربران در مدیریت سایتتون قابل انجام باشه!! البته من توجوملای2.5 مطمئنم ولی جوملای1.5 رو نمیدونم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در خرداد 93 نه توی جملا 1.5 به اون صورت نیست باید رفت برای هر کاربری یک تماس ساخت و بهش وصل کرد که برای سایتی با بالای 1000 کاربر چنین کاری مقدور نیست یه فرمی باشه که توش نام کاربر رو انتخاب کنیم ( یا اگه بشه نام چند کاربر) بعدم یادداشتو بنویسیم اون فرد هم که وارد شد در یک جایی اون دادداشت رو ببینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin2011 0 ارسال شده در خرداد 93 می تونید کامپوننت های ارسال ایمیل را نصب کنید و با آن به کاربران سایت خود ایمیل بزنید از بهترین های این افزونه acymailing هستش که تو سایت های ایزانی نسخه ی فارسی آن به رایگان قرار داده شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در خرداد 93 خیلی ممنون اما من نمب خواهم به کاربرانم ایمیل بزنم زیرا از 1000 نفر 100 نفر هم ایمیل ندارند و من خودم برایشان اکانت ساخته ام من می خواهم پیغام درون سایت به کاربر نشان داده شود مدیران انجمن کمکککککککککککککک یعنی یک کامپوننت ارسال پیغام به اعضا برای جوملا 1.5 وجود ندارد؟؟؟؟؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ هنوز مشکل من حل نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر