m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 سلام من یک افزونه می خواهم مثل سایت ایران فیلم http://iranfilm180.com/ با این تفاوت که روی جوملا نصب بشه خودش خودکار کد تولید کنه و هم بشود دستی کد ساخت و استفاده کرد قابلیت محدود کردن دانلود برای فایل های مورد نظر داخل جوملا را داشته باشه به زرین پال هم متصل شود همچین افزونه ای وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) وقت بخیر دوست عزیز این وبسایت از دو اسکریپت به نام های vip download , V Bulletin استفاده می کند اگر حجم فایل هایی که می خواهید برای دانلود بگذارید حتما باید از این اسکریپت استفاده نمایید به دلیل اینکه این اسکریپت های وی ای پی پس از لاگین کاربر فایل را به صورت مستقیم ارائه داده و تعداد کانکشن های آن را مشخص می کند که کاربر بتواند قابلیت قطع و وصل مجدد دانلود را داشته باشید و مدیریت سرور دانلود و ... ولی فایل های کم حجم را می توان با افزونه rs member ship به راحتی به اشتراک بگذارید با امکانات نوشته شده نحوه عمکلرد و توضیحات و همچنین فایل افزونه هم در جومینا و جومینا مارکت موجود می باشد موفق باشید ویرایش شده خرداد 93 توسط رسولی.:NgS:. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر دوست عزیز این وبسایت از دو اسکریپت به نام های vip download , V Bulletin استفاده می کند اگر حجم فایل هایی که می خواهید برای دانلود بگذارید حتما باید از این اسکریپت استفاده نمایید به دلیل اینکه این اسکریپت های وی ای پی پس از لاگین کاربر فایل را به صورت مستقیم ارائه داده و تعداد کانکشن های آن را مشخص می کند که کاربر بتواند قابلیت قطع و وصل مجدد دانلود را داشته باشید و مدیریت سرور دانلود و ... ولی فایل های کم حجم را می توان با افزونه rs member ship به راحتی به اشتراک بگذارید با امکانات نوشته شده نحوه عمکلرد و توضیحات و همچنین فایل افزونه هم در جومینا و جومینا مارکت موجود می باشد موفق باشید خوب من هیچ کدام از این ها را که شما فرمودید مد نظر ندارم من می خواهم یک سیستم باشه که کد های شارژی را که من به اون معرفی می کنم توخودش نگهدارد بعد کاربر با پرداخت هزینه ان کد ها را به صورت انلاین به اون نمایش بدهد و یک نسخه ان را به ایمیل او در صورت وارد کردن ایمیل از طرف کاربر ارسال کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر دوست عزیز در پست اولتون نوشته اید که که محتواهایی را برای دانلود کردن به کاربرانتون اختصاص دهید نه فروش شارژ داشته باشید فروشگاه شارژ رو می توانید از اسکریپت freer استفاده کنید که کاملا جامع است برای قالب اختصاصی هم می توانید پیغام ارسال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر دوست عزیز در پست اولتون نوشته اید که که محتواهایی را برای دانلود کردن به کاربرانتون اختصاص دهید نه فروش شارژ داشته باشید فروشگاه شارژ رو می توانید از اسکریپت freer استفاده کنید که کاملا جامع است برای قالب اختصاصی هم می توانید پیغام ارسال کنید موفق باشید خوب این فروش گاه شارژ را می شود اختصاصی کرد و جای فروش شارژ های ایرانسل رایتل کدشارژ های را که می خواهم قرار بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر بله می توانید هر نوع کالایی که به صورت اطلاعاتی اشتراکی و یا کد شارژی می باشد می توانید استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر