mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 دوستان در سایت کتاب اول قسمت پایین صفحه یک افزونه ای وجود داره که دسته های مختلف مثل آرایش و زیبایی و.... سایت را نشان میده و روی هر گزینه کلیک میکنیم زیرگروههای اونو نشون میده من هر چی فکر کردم از چی میتونم یچیزی مشابه اینن افزونه در بیارم به نتیجه نرسیدم فکر کردم از تب پنل استفاده کنم ولی عنوان تب ها عکسن چطوری آخه؟؟؟ گفتم از منو استفاده کنم ولی نگاه کنید وقتی سایت لود میشه زیر گزینه یکی از گزینه ها بازه میشه شما کمک کنید اگر چیز مشابه پیدا کنم اشالا میتنونم سی اس اس را تغییر بدم و مشابش بشه باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر دوست عزیز به دلیل لود شدن در همان صفحه این بخش دارای جاوااسکریپت می باشد که شما در جوملا برای راحتی می توانید از همان تب ها استفاده کنید فکر میکنم افزونه ای هست که به جای عنوان تب می توان از تصویر آیکنی استفاده کرد، sp tab بود احتمال زیاد بررسی کنید موفق باشید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 93 ممنون خیلی ممنون من از راک تب استفاده کردم البته یکم تو کدهاش دستکاری کردم که عنوان را نشون نده و فقط آیکون های انتخابی رابرام نشون بده ولی با یه مشکل برخوردم راک تب وقتی صفحه برای بار اول لود میشه اطلاعات تب اول را نشون نمیده یعنی من توی تنظیماتم اشتباه کردم یا کلا این ایراد را داره ممنون میشم در این زمینه هم راهنماییم کنید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر