khalooei 10 ارسال شده در خرداد 93 سلام برای افزونه فروشگاهی به نظرتون کدام بهتر است؟ و چرا ؟ مگر آن یکی چه عیبی دارد؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام هر دو خوبند ولی شما باید با توجه به نیازتون یکی را انتخاب کنید جومشاپینگ نسبت به ویرچومارت کمی ساده تر است به غیر از این دو میتوانید از j2store هم استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hppanahi 0 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلام من به یک مشکل بزرگ در جومشاپینگ خوردم من تمپلیتی از آی تی شاپ کپی کردم توکامپوننت جومشاپینگ و CSS اون رو هم تو قسمت خودش کپی کردم وتو تنظیمات تم رو روی تم جدید گذاشتم همه چی خوب و درست شد الا 2 چیز 1 *********************************************** 2 *********************************************** لطفاً راهنمائی کنید چه کنم یا اگه تم جدیدی دارید به من نشون بدید ویرایش شده خرداد 93 توسط مصطفی صفرعلی سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر