yaghi21 0 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) من یک قالب برای سایتم قرار دادم که سرعت بارگذاری اون پایینه پس از کلی بررسی متوجه یک تگ iframe در قالب شدم که مربوطه به سایتی که قالب رو از اون دانلود کردم می خوام بدونم چطوری باید حذفش کنم. کد: <div class="sp-inner clearfix"> <div id="system-message-container"> </div> <iframe style="display: inline;" src="http://www.joomi.ir/dl/google.html" width="1" height="1"></iframe> <div class="blog-featured"> قالب بصورت فریمورک می باشد(Helix Framework) ویرایش شده خرداد 93 توسط yaghi21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر شما با برنامه های که فایل های php را ادیت می کنند می توانید این تگ را در پوشه های قالب و فریم ورک که در پوشه عای قالب و پلاگین موجود می باشد بررسی و یا جستجو کنید و پس از پیدا کردن آن را حذف کنید ولی این احتمال وجود دارد که این قسمت به صورت کد شده قرار داشته باشد و توسط یک پلاگین دیگر فعال باشد که شما باید تقریبا فایل های قالب و فریم ورک را به طور کامل جستجو و بررسی کنید که اون قسمت هایی که کد شده باشد را حذف نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر