calmo 1 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان تغییر موقعیت های قالب جوملا 2.5 رو چطوری میتونم انجام بدم میخوام فاصله ها رو کم تر کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان تغییر موقعیت های قالب جوملا 2.5 رو چطوری میتونم انجام بدم میخوام فاصله ها رو کم تر کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون درود دوست عزیز برای تغییر موقعیت های قالب باید فایل های css قالبتون رو ویرایش کنید و با توجه به چیزی که مد نظر دارید ویژگی های موقعیت قالب خود را تغییر دهید. اگر دمو آنلاین قرار دهید و بگید چه تغییراتی می خواین ایجاد کنید دوستان جومینایی بهتر می تونن راهنمایی کنن موفق و پیروز باشید. 1 واکنش ها : calmo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
calmo 1 ارسال شده در تیر 93 با سلام میخوام فاصله بین موقعیت ها رو حذف کنم مثلا فاصله بین موقعیت یک ماژول تا آخر قالب زیاده میخوام این فاصله رو بردارم لطفا راهنمایی بفرمائید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز دمو قالب برای تغییر در شکل و شمایل نیاز می باشد لطفا قرار دهید تا بهتر دوستان بتوانند راهنمایی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر