ساناز صداقتی 8 ارسال شده در خرداد 93 سلام خواهشها یکی اخرین ورژن این افزونه رو بده rsmembership من با pkg_rsmembership_1.0.0_rev17_J2.5 کار کردم ولی نمیدونم چرا زمانی که من یک حق اشتراک میسازم و فرد وارد میشه که بخواد پرداخت کنه ازش نام کاربری و پسورد نمیخواد و خودش ایمیل میکنه نام کاربری و پسورد رو به ایمیل اصلا باید من چکار کنم که درست کار کنه این افزونه ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در خرداد 93 سلام خواهشها یکی اخرین ورژن این افزونه رو بده rsmembership من با pkg_rsmembership_1.0.0_rev17_J2.5 کار کردم ولی نمیدونم چرا زمانی که من یک حق اشتراک میسازم و فرد وارد میشه که بخواد پرداخت کنه ازش نام کاربری و پسورد نمیخواد و خودش ایمیل میکنه نام کاربری و پسورد رو به ایمیل اصلا باید من چکار کنم که درست کار کنه این افزونه ممنون میشم کمک کنید سلام لینک دانلود پیغام خصوصی شد. 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در خرداد 93 سلام لینک دانلود پیغام خصوصی شد. ممنون این افزونه قابلیت این رو داره که کلا ثبت نام رو از طریق خودش انجام بده؟یعنی یوزر و پس رو بگیره و ثبت نام کنه ؟نمیخوام به ایمیل چیزی بفرسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر