hazhirdesign 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و خدا قوت جناب تهرانی در سایت جومینا در فروم ورود مشکل وجود دارد وقتی یوزر پسورد وارد می کنم وارد سایت نمیشم و حتی باز یابی پسورد را هم زدم کادری باز نمیشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 93 سلام مدیر انجمن من نیستم اما الان چطوری وارد شدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در خرداد 93 سلام مدیر انجمن من نیستم اما الان چطوری وارد شدید ؟ با سلام من این مشکل را در اینجا ندارم در سایت اصلی جومینا دارم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ با سلام در سایت جومینا نمیشه ایجاد حساب کاربری کرد برای داونلود برخی از افضونه ها نیاز به ورود دارد خواهشمند است راهنمایی کنین چطوری میشه عضو شد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام عضویت در سایت جومینــــــا بسته شده و فعلا" برنامه ای برای ادامه روند عضویت نداریم البته برخی از افزونه هایی که نیاز به عضویت دارند را میتوانید از جومینــــــا مارکت تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر