mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستان سلام من دنیال افزونه ای هستم که بشه whmcs رو به جوملا کاربران و سیستم فروش و تیکت آن رو به هم متصل کرد. فکر نکنم باشه. اما دنبال یه افزونه ی دیگه ی هستم سیستم فروش مدیریت مالی فاکتور زدن و لیست سفارش ها و فاکتور زدن دوره ای و ... . ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوست عزیز چنین افزونه ای سراغ ندارم ، ولی شاید دوستان دیگه سراغ داشته باشند ولی یه نرم افزار هست که میشه برای مدیریت هاست ازش استفاده کرد من خودم قبلا از همین استفاده می کنم کار بچه های ایرانه رایگان هم هست توی نت یه سرچ بزنی گیرت میاد اگرم نیومد خبر بده برات بفرستم Hosting Manager 1 2 واکنش ها : mr.lvlrf و siamak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون آقای محمدهادی حقیقیمن دنبال افرونه ای بودم که بتونم فاکتور بدم یا اینکه بتونن سفارش هاشونو مشاهده کنن و به بانک هم بشه وصلش کرد. اگه افزونه ی مشابهی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dominus 4 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون آقای محمدهادی حقیقیمن دنبال افرونه ای بودم که بتونم فاکتور بدم یا اینکه بتونن سفارش هاشونو مشاهده کنن و به بانک هم بشه وصلش کرد. اگه افزونه ی مشابهی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. http://extensions.joomla.org/extensions/miscellaneous/misc-bridges/20815 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر