elham.saedi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 من یه کامپوننت فروش اکانت اینترنت میخوام ، که هم بشه اکانت خرید با قیمت های مختلف هم بشه اکانت خودت رو شارژکنی هم به خریدار و فروشنده اس ام اس بده یه چیزی شبیه به سایت 2020.goldnet.ir دوستان لطفا راهنمایی کنندباتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در اردیبهشت 93 من یه کامپوننت فروش اکانت اینترنت میخوام ، که هم بشه اکانت خرید با قیمت های مختلف هم بشه اکانت خودت رو شارژکنی هم به خریدار و فروشنده اس ام اس بده یه چیزی شبیه به سایت 2020.goldnet.ir دوستان لطفا راهنمایی کنندباتشکر منم یه هم چی کامپوننتی می خواستم ولی توی نت گیرم نیومد ، باید بدی براتون برنامه نویسی کنند ، البته رو سرورهای ویندوز جواب میده رو لینوکس فکر نمی کنم جوابی بگیری ، چون تا اونجایی که از سایت شرکتهای ارائه خدمات اینترنت توی ایران دیدم اکثرا سایتاشون با فرمت aspx هست ، البته فکر کنم با افزونه آلفا یوزر پوینت هم بتونی این کار را بکنی چون یکی از دوستام دیدم از همین افزونه برای فروش اکانت استفاده می کرد ولی برای تنظیمات بصورت دستی باید خود مدیر اکانت کاربر مورد نظر رو می ساخت یا کامپوننت فرم ساز آر فرم هم احتمالا میشه ولی فقط برای ثبت نام برای شارژش اطلاعی ندارم 1 واکنش ها : teymoorei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام ممنونم از توجه تون اگه میشه بیشتر توضیح بدید یا حد اقل چند تا اسکریپت رو از این سیستم معرفی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdifza 10 ارسال شده در اردیبهشت 93 من یه کامپوننت فروش اکانت اینترنت میخوام ، که هم بشه اکانت خرید با قیمت های مختلف هم بشه اکانت خودت رو شارژکنی هم به خریدار و فروشنده اس ام اس بده یه چیزی شبیه به سایت 2020.goldnet.ir دوستان لطفا راهنمایی کنندباتشکر با rsmembership میشه این کارو انجام داد شما باید توی جومولا یه سری گروه کاربری درست کنی و با rs اونا رو فعال کنی با آلفا یوزر هم میشد ولی جدیدا با صفحات فارسی مشکل پیدا کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر