امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 یکی از اهداف وب سایت جومینا و تیم آن کمک به جامعه طراحی وب سایت کشور مبتنی بر جوملا بوده است . در همین راستا اقدام به فارسی سازی امکانات و طراحی قالب های رایگانی مینماید که از حد اکثر کارایی برخوردار باشد . کامپوننت Zoo2 یک کامپوننت کاتالوگ است . کارایی این کامپوننت بسیار شبیه کامپوننت K2 میباشد که قبلا توسط همین تیم نیز فارسی سازی و منتشر شده است . کار اصلی کامپوننت هایی از این دست ساخت و ایجاد قالب مطلب است بدین ترتیب نویسندگان وب سایت میتوانند مطالب خود را در قالب یکسان منتشر نمایند علاوه بر این که بر ارزش کار خود بیافزایند موجب گردند تا بازدیدکنندگان به استاندارد مطلبی که نویسندگان سایت برای نمایش مطلبشان در نظر گرفته اند عادت کنند نمونه این کار هم شما میتوانید در وب سایت جومینا مشاهده نمایید . در ترجمه این کامپوننت ۲ تن از اعضا جومینـــا به نام های آقایان روزبه دولتشاهی و هومن بیدار مغز همکاری داشته اند در صورتی که به هر دلیل متون در این کامپوننت به صورت علامت سئوال به نمایش در آمد ابتدا جداول دیتابیس را بررسی نمایید لینک دانلود : http://dl.joomina.ir/file.php?file=ee1b6fa03ca509813a590c4ed17b3b07 لینک دمو: http://coa.iranwebkar.com/index.php?option=com_zoo&view=category&layout=category&Itemid=1 رمز فایل فشرده : www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در تیر 89 سلام آقای تهرانی من تمام راهنمایی های آموزش رو خوندم . حالا که می خوام باهاش مطلب نشون بدم هر کاری کردم نتونستم به این کامپونت مطلب اضافه کنم . اگه توضیحش رو بدید خیلی لطف کرده اید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 کافیه شما یک منو بسازید و در آن نمایش دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soren 1 ارسال شده در تیر 89 چطور میشه محصولات رو توی صفحه اول نشون داد البته نه به صورت درختی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام برای نشان دادن یک منو به عنوان صفحه اول کافیه برین تو قسمت منو ها و منو مورد نظر رو انتخاب کنید ( تیک کناریش رو بزنید ) و بعد از بالا روی بر روی پیشفرض (Default) کلیک کنید از این به بعد مو قع بالا امدن سایت صفحه منو مورد نظر بالا میاد . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soren 1 ارسال شده در تیر 89 نه آقا این راهو میدونم منظورم مثل جوم گالری که جومیم داره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
titan 3 ارسال شده در تیر 89 سلام چطوری میشه درخواست مردم رو ذخیره كنیم. من می خوام از این پلاگین به عنوان فروشگه سایت استفاده كنم . ممكنه؟ ممنون میشم جواب بدید. یا یه فروشگاه ساز جمع و جور معرفی كیند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeeddoki 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام به همه لینک دانلود کامپوننت کاتالوگ ساز ZOO خرابه!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 لینک دانلود اصلاح شد ! ممنون از اطلاع رسانی اما یک دکمه گزارش کنار صفحه هست که میتونید در اینگونه مواقع از اون استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff] [/highlight] سلام دوستان نسخه جدید رو فارسی نکردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز نسخه جدید با نسخه جومینا تفاوت آنچنانی نداره پس میتونید با کمی تغییرات از این ترجمه ها در ان استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 2.0.1 [/b]) و آخرین نسخه (2.4.10) هست کلی تغییر کردها !!! [highlight=#ffffff]چون من تجاری این رو دارم رو سایت کلی تغییر کرده هم و تولز اضافه شده [/highlight] [highlight=#ffffff] [/highlight] شرمنده اگه این کدها میفته چون من فارسی نمیتونم بنویسم. تو این سایتهای ترجمه مینویسم از اونجا میارم اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizofo 0 ارسال شده در شهریور 91 من فایل رو دانلود که میکنم میگه فایل خرابه میشه لطفا لینک دانلود رو بهم بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید دوست عزیز ، فایل مجددا" تست شد و مشکلی نداشت روی فایل فشرده پسورد قرار داده شده شما میبایست ابتدا فایل را از حالت فشرده خارج کنید و سپس اقدام به نصب کنید password : www.joomina.ir موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در تیر 93 برا من وقتی روی لوکال xammp نصبش میکنم اینو نشون میده: JInstaller: :نصب: فایل E:\xampp foder\xampp\htdocs\v\tmp\install_53cb6ccf7c9fc\installation\install.php موجود نیست نصب کامپوننت: عدم کپی فایل نصب PHP. چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر