vahid0412 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و درود خدمت همه ی دوستان و مدیران محترم انجمن من میخواسنم شخصی سازی قالب جوملا رو یاد بگیرم. تویه انجمن درباره فولدر html تویه قالب جوملا سوال کرده بودم که گفتن بخاطر شخصی سازی قالب به کار میره. من الان می خوام کمی در این مورد بیشتر بدونم و بدونم که جطوری میتونم از این فولدر در قالب هایم استفاده کنم با تشکر از مدیران محترم انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما یک پوشه به نام html ایجاد کرده و درون ان می توانید خود پوشه کامپوننت مورد نظر را از خود جوملا کپی کنید و در پوشه html پیست کنید سپس محتویات پوشه tmpl که درون کامپوننت هاست را به دایرکتوری اصلی کامپوننت انتقال دهید مثلا در حالت عادی یک پوشه اینگونه ادرس دهی می شود yourTemplate » html » com_content » items » tmpl » default.php بعد از انتقال فایل ها به پوشه items اینگونه می شود yourTemplate » html » com_content » items » default.php پس دیدید که پوشه tmpl کلا حذف شد اما محتویاتش نه سپس هر تغییری در کد php یا html کامپوننت بدهید می توانید در سایت مشاهده کنید 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر