me64 4 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام وقتی میخوام این کامپوننت رو نصب کنم پیغام "نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد" میده. توی phpMyAdmin هم نگاه کردم هیچ جدولی هم به اسم Phoca Gallery وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) درود بر شما آخرین نسخه را از سایت رسمی ان دریافت و نصب کنید و مجدد تست کنید ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در اردیبهشت 93 آخرین ورژن 3.2.7 هستش که منم از همون استفاده کردم الان که اون قبلی رو که میخوام نصب کنم پیغام زیر رو میده (در ضمن دو تا هم نصب شده) چطور به صورت دستی پاک کنم JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_phocagallery JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_phocagallery JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_phocagallery JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_phocagallery JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد JFolder: :حذف: مسیر پوشه یافت نشد. مسیر: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_phocagallery JFolder: :حذف: مسیر پوشه یافت نشد. مسیر: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_phocagallery حذف کامپوننت: عدم امکان حذف. لطفا دستی حذف نمایید جالب اینجاست که اصلا در مسیر C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\ و C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\ اصلا این کامپوننت وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما وارد جدول extensions شوید و رکورد مربوط به این کامپوونت را حذف کنید تمامی صفحاتش را بگردید هر رکوردی از این کامپوونت در جدول اصلی قرار دارد هم پاک کنید پوشه tmp هم باید محتویاتش کاملا پاک شود مجدد تست کنید 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما وارد جدول extensions شوید و رکورد مربوط به این کامپوونت را حذف کنید تمامی صفحاتش را بگردید هر رکوردی از این کامپوونت در جدول اصلی قرار دارد هم پاک کنید پوشه tmp هم باید محتویاتش کاملا پاک شود مجدد تست کنید اصلا تو این جدول چیزی مربوط به این کامپوننت نیست اون پوشه رو هم خالی کردم پوشه های مربوطه رو از داخل پوشههای administrator و component رو هم دستی پاک کردم ولی بازم جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر