ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام روشی هست من یک سایت دانلود رو که برای خودم هست در داخل جوملا قرار بدم یعنی داخل منو یا یک ماژول و لینک سایت رو کسی نبینه و وقتی روش کلی کردن به اون سایت برسند یعنی میخواهم کاربران سایت نام دامین سایت رو فقط از طریق پنل ببینند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اردیبهشت 93 وقت بخیر تا آنجایی که بنده متوجه شدم شما می خواهید مطالبی که در سایت دیگران هست را در باکس های مختلفی در سایت استفاده کنید که وقتی روی تیتر آن کلیک کردن سایت اصلی باز شود این عمل را می توان با ماژول فراخوانی rss از سایت های دیگر اجرا کرد که در ماژول های پیشفرض جوملا موجود می باشد تنها شما باید سایت هایی که این بخش rss را دارند می توانید این عمل را انجام دهید موفق باشید 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود فکر کنم iFrame بتونه نیازتونو برآورده کنه.درجوملا وقتی منو میسازید نوع آن را iframe بزارید و در مطالب هم می تونید از تگ اچ تی ام ال iframe استفاده کنید موفق و پیروز باشید. 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر