vahid0412 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من تویه قالب های جوملا یه فولدری میبینم به اسم html می خواستم در مورد این فولدر بیشتر بدونم و بفهمم اصلا چرا اونجاست و به چه دردی می خوره و اگه بخوام واسه قالبی که طراحی کردم از این فولدر بسازم چیکار باید بکنمخیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در اردیبهشت 93 تا جايي كه من مي دونم اين فولدر براي كاستومايز كردن قالب بكار مي ره 1 واکنش ها : vahid0412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما اقای سلیمانی درست می فرمایند البته اگر کاملتر بگیم برای ویرایش یا شخصی سازی کردن نحوه چینش کامپوننت ها و ماژول ها بصورت HTML در همان قالب بکار می روند خب حتما می پرسید که چرا در خود جوملا این کار رو نمی کنند؟ زیرا اگر قالب روی جوملای دیگری سوار شد دیگر این تغییرات از بین نرود به این روش overwrite می گویند 2 واکنش ها : vahid0412 و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid0412 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما اقای سلیمانی درست می فرمایند البته اگر کاملتر بگیم برای ویرایش یا شخصی سازی کردن نحوه چینش کامپوننت ها و ماژول ها بصورت HTML در همان قالب بکار می روند خب حتما می پرسید که چرا در خود جوملا این کار رو نمی کنند؟ زیرا اگر قالب روی جوملای دیگری سوار شد دیگر این تغییرات از بین نرود به این روش overwrite می گویند خیلی ممنون از جواب کاملتون خب اگه من بخوام تویه قالب از این فولدر استفاده کنم چطوری باید استفاده کنم یعنی اگه بخوام قالبم رو شخصی سازی کنم چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام دوستان در بالا توضیحات لازم رو دادند . اما یک دلیل دیگه هم داره که این پوشه رو ایجاد میکنند و اونم اینه که اگر بخواهید بصورت مستقیم تو خود فایلهای هسته تغییرات بدید اونوقت ممکنه در بروزرسانی های آتی ، تغییراتتون از بین بره برای همین فایلها تو پوشه html کپی میشن و تغییرات در این پوشه اعمال میشه ولی اگر فایلهاتون باگ داشته باشه و بعدها پچی براش منتشر بشه دیگه پوشه html بروز نمیشه مگر آنکه خودتون بصورت دستی اقدام کنید برای اینکه با نحوه کپی کردن فایلها آشنا بشید کافیست لینک زیر را مطالعه کنید http://docs.joomla.org/How_to_override_the_output_from_the_Joomla!_core موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vahid0412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر