omnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام من نسخه ویرچومارت از همینجا دانلود کردم الان نمیتونم افزونه های زرین پال و پارس پال نصب کنم پارس پال کهتیم فنیش گفت نسخه ویرچومارتت کامل نیست و زرین پال هم که برای من داره موقع نصب ارور 416 دیتا بیس میده کمکم کنید لطفا آدرس سایت : itay.ir ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ این ارور میگیرم JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1146 مواجه شد Table 'masihaco_joomla.qcluy_jshopping_payment_method' doesn't exist SQL=DELETE FROM `qcluy_jshopping_payment_method` WHERE `payment_code` = 'zarinpal';SQL =DELETE FROM `#__jshopping_payment_method` WHERE `payment_code` = 'zarinpal'; نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1146 مواجه شد Table 'masihaco_joomla.qcluy_jshopping_payment_method' doesn't exist SQL=DELETE FROM `qcluy_jshopping_payment_method` WHERE `payment_code` = 'zarinpal';SQL =DELETE FROM `#__jshopping_payment_method` WHERE `payment_code` = 'zarinpal'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر