ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]سلام آقای گنجی امروز یه سایت معرفی کرد که قالب رایگان میده در بین این قالب ها یکی از یه ماژول استفاده کرده که جالبه کسی میدونه چیه و آیا تجاری هست یا نه؟ دمو :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام از یه افزونه به اسم slideshow استفاده میکنه که تا اونجایی که من چک کردم اسم خاصی نداشت به احتمال زیاد اختصاصی باشه. به هر حال اینجا رو ببینید اسلایدرها بسیار زیادی با امکانات و زیبایی بیشتری اینجا وجود داره http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/images-slideshow موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]ممنون دوست عزیز mogtabaa لینک موتولز که دادید اشتباهه :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز به 2 تا نکته توجه کنید! 1.لینکی که گذاشتید خرابه! 2.اگر منظورتون از موتولز همون MooTools هست،که MooTools یه فریم وروک شی گرای جاوا اسکریپت هست که افزونه های زیادی با این فریم ورک میشه ساخت! ecomp عزیز فرموده بودن از چه ماژولی استفاده شده؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 اين قالب خود داراي اسلايد شو ميباشد و اگر نصب كنيد متوجه ميشويد كه اين اسلايدشو همراه با قالب نصب ميشود فايل اسلايدشو هم slideshow.php ميباشد كه در پوشه wrapper اين قالب قرار دارد و براي جايگزيني تصاوير ميتوانيد در پوشه images داخل فولدر slide تصاوير خود را جايگزين كنيد. آدرس سايت سازنده دانلود از سايت سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 سلام مجدد دوست عزیز Sir_Amin من هم متوجه منظور اون دوست عزیزمون شدم ولی در حقیقت خواستم به ایشون کمک کنم قبول دارم که درباره ماژول نبودن اطلاع رسانی خوبی نکردم این هم بالاخره یه راه کار بود که اگه به آدرس دانلود ها می رسیدید نمونه ها رو تو یه فایل زیپ به طور کامل برای دانلود گذاشته بودن که بنده با دانلود و تست کردن و مطمئن شدن از کاربردی بودن اینجا گذاشتم که متاسفانه لینک تست خودم رو به جای لینک دانلود گذاشته بودم این لینک جدید برای اثبات بی گناهی http://www.efectorelativo.net/laboratory/noobSlide/ البته بد هم نشد آقا رضا یه لطفی به همه کردند و حالی دادند به همه پست قبلی بنده در همین تاپیک به علت بی فایده بودن حذف می شود البته با معذرت موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از دوستان مشكلي نيست و انجمن براي تبادل اطلاعات است و كسي هم دلخور نميشود! لازم به ذكر است كه در تنظيمات اين قالب تنظيمات اسلايدشو نيز موجود است و ميتوان به دلخواه تغيير داد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 دوستان این لینکی که mogtabaa عزیز معرفی کرده : http://www.efectorelativo.net/laboratory/noobSlide/ اسلاید های زیبایی داره چطور میتونم ایجاد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر