clik8000 102 ارسال شده در اردیبهشت 93 آیا جوم شاپینگ دانلود به ازای پرداخت داره ؟چیزی شبیه سایت : eshopcms فروشگاه ساز رایگان و سیستم های تبلیغاتی رایگانیعنی کاربر محصول رو انتخاب کنه - پرداخت کنه - انتخاب فایل های من - فایل مورد نظرشو دانلود کنهممنون میشم از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 93 در سایت جومینا افزونه ای در همین رابطه منتشر شد . http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-j2store.html مضافا بر اینکه قبلا هم قبلا هم مهندس انگوتی افزونه ای در این رابطه نوشته و در جومینا منتشر شده بود 1 واکنش ها : djcsaeed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اردیبهشت 93 با تشکر از جوابتون 1- آیا j2store پرداخت آنلاین بانک ملت داره ؟ 2- با جوم شاپینگ نمیشه فایل فروخت ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در تیر 93 با سلام بله پلاگین بانک ملت داره و میتونید از سایت جومینا دانلود کنید رایگانه با تشکر از جوابتون 1- آیا j2store پرداخت آنلاین بانک ملت داره ؟ 2- با جوم شاپینگ نمیشه فایل فروخت ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
djcsaeed 0 ارسال شده در شهریور 93 من 2 تا سوال داشتم: 1- جوملا 3 رو پشتیبانی میکنه؟ 2- پلاگین paypal برای پرداخت در دسترس هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 93 بله موجوده ضمنا به نظر بنده از نسخه حرفه ای اون استفاده کنید من خودم از سایتش خریداری کردن توی نسخه حرفه ای امکان تعریف کپن خرید آپلود از داخل خود جوملا و خیلی از موارد دیگر مجوده که با استفاده از اون میتونید یه سایت کاملا حرفه ای دانلود به ازای پرداخت ایجاد کنید بنده خودم از این کامپوننت استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر