omidzamani 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من می خواهم سایت را به بانک متصل کنم و از طریق آن کاربران پس از پرداخت بتوانند فایل را دانلود کنند. ***سوال*** 1-از چه افزونه هایی استفاده کنم؟ 2-مراحلی را که باید در بانک را انجام بدهیم چی هستن؟ 3-آیا برای اینکار نیاز به نماد الکترونیکی دارم؟ لطفا راهنماییم کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام اولا چه بانکی؟ بانک هایی مثل ملت ، ملی و ... اگه منظور ایناست که باید به بانک بری حساب باز کنی ، بعد تقاضای درگاه بانکی بکنی و فرم هاشو پر کنی و از هاستت آی پی بگیری و بدی به بانک همه چیز که اوکی شد یه افزونه مربوط به بانک رو لازم داری که یا رایگان یا تجاری میشه پیدا کرد ولی اگه میخوای از درگاه هایی مثل پی لاین و زرین پال و ... استفاده کنی کافیه به سایتش بری عضو بشی و طبق راهنما سایتش عضویتت رو فعال کنی بعد باز هم با افزونه همون درگاه در سایت بهره ببری نماد هم نمیخوادش در مورد دومی ولی بانک رو نمیدونم و برای فروش فایل میتونی از سیستم های فروش فایل نیز بهره ببری 1 واکنش ها : omidzamani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر