msk6669 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام . جدیدا در سایت یک قالب مدیریتی گذاشته شده به نام جومینا مترو . وقتی این قالب رو نصب می کنم و پیش فرض قرار میدم منوهای سمت چپ ( خانه های سیاه رنگ) نوشته هاش انگلیسی و بهم ریخته نشون داده میشه.همچنین آیکن های بالا نیز همینطوری هست. لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟در ضمن جوملا نصبی من هم 2.5.20 هست. با تشکر بJoominaMetrJoominaMetro o نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام قالب مشکلی نداره مگر آنکه در قالب تغییری داده باشید به هر حال ، در قسمت مدیریت زبان ، زبان مدیریت رو روی فارسی قرار بدید و در قسمت مدیریت قالب نیز در تنظیمات قالب مذکور ، پارامترهای قالب رو غیرفعال کنید و تست کنید اگر مشکلتون حل نشد یک اسکرین شات قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) با سلام منم همین مشکل رو دارم،کارهای گفته شده رو انجام دادم ولی هنوز قالب مدیریت بهم ریخته است http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14004983531.jpg ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط mhhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام یکبار بسته نصبی قالب را روی قالب مذکور اکسترکت کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه احتمالا" قالبتون ناقص نصب شده که فایلهای زبان رو فراخوانی نمیکنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام من این قالب را نصب کردم و به درستی نصب شد ولی منوهای آن همچنان فارسی نمی باشد و بعضی قسمتهای آن فارسی است مثل تصویر پیوستی لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر این قالب به طور کامل تست شده است اگر مشکلاتی پیش بیاد در خور اطلاعات زیر می شود 1 - نام فولدر قالب را تغییر داده شده است 2 - فایل های قالب به خوبی نصب نشده است 3 - فایل های زبان که موجود در قالب است به خوبی کپی یا نصب نشده است 4 - تغییراتی در فایل های پی اچ پی موجود در قالب انجام داده شده است نظیر تغییر نام و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آيا براي جوملا 2.5 نصب كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر