tafteh 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام خدمت دوستان عزیز من ماژول گلوبال نیوز رو نصب کردم و اخبار رو توی صفحه اول سایت به درستی نشون میده . یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی روی ادامه مطلب میزنم متن کامل اون مطلبو پایین همه ی خبرای صفحه اول میاره . هر کار کردم نتونستم طوری تنظیم کنم که وقتی روی ادامه مطلب میزنم فقط همون خبرو توی صفحه نمایش بده . لطفا دوستان راهنایی کنن .ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما می توانید لینک سایت تان را قرار دهید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما می توانید لینک سایت تان را قرار دهید؟ متاسفانه روی لوکاله فعلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما اگر اشتباه نکرده باشم می خواهید خود ماژول که لینک خبرها رو نشون میده در صفحات دیگر نباشه.درسته؟ اگر بله بارها بحث شده جستجو کنید زودتر به نتیجه خواهید رسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما اگر اشتباه نکرده باشم می خواهید خود ماژول که لینک خبرها رو نشون میده در صفحات دیگر نباشه.درسته؟ اگر بله بارها بحث شده جستجو کنید زودتر به نتیجه خواهید رسید بله همینو میخام . من جستجو کردم چیزی در این مورد پیدا نکردم متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما بفرمایید : http://forum.joomina.ir/topic/20327-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%DA%A9%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/#entry97668 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر