omidzamani 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من افزونه alpha user points را نصب کردم ولی وقتی که کاربر می خواهد وارد حساب کاربری خود شود و مشخصات خود را تغییر دهد با یک صفحه ای که ظاهر خوبی ندارد و غیر معمولی هست برخورد می کند این صفحه را چگونه باید درستش کنم؟لطفا کمکم کنید.باتشکر یک عکس از اون صفحه گرفتم و اینجا ضمیمه میکنم حتما ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidzamani 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام بنده یک مشکل در ارسال مطلب به وب سایت پیدا کردم وقتی که می خواهم ********************************************** ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط مصطفی صفرعلی سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 در در ۱۳۹۳/۲/۲۶ در 06:55، omidzamani گفته است : سلام من افزونه alpha user points را نصب کردم ولی وقتی که کاربر می خواهد وارد حساب کاربری خود شود و مشخصات خود را تغییر دهد با یک صفحه ای که ظاهر خوبی ندارد و غیر معمولی هست برخورد می کند این صفحه را چگونه باید درستش کنم؟لطفا کمکم کنید.باتشکر یک عکس از اون صفحه گرفتم و اینجا ضمیمه میکنم حتما ببینید با سلام انکودینگ جداول افزونه در دیتابیستون رو چک کنید که روی utf8_general_ci قرار داشته باشند . اگر جداول مشکلی نداشتند باید فایلهای افزونه رو بررسی کنید و در صورتی که از دستور charset استفاده شده بود مقدار آن را به utf-8 تغییر بدید و اگر از این باب هم نبود باید فایلهای افزونه با انکودینگ utf-8 یا utf8 without BOM ذخیره گردند با قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر