mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود ذوستان این سایت از چه فرم سازی استفاده می کند؟ با RSfrom هم میشه با این استایل ساخت؟ اگه جواب بله هست لطفا یکم راجب css راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام منظورتون كدوم سايته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام منظورتون كدوم سايته http://www.cddc.ir/quote نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز می تونی با rsform اینو ایجاد کنی ولی فقط css نیاز نداره شما باید یکی از کتابخانه های جاوااسکریپت رو هم بلد باشی مثل motools یا jquery. خود rsform فرم های چند صفحه ای داره البته من ندیدم به این صورت داشته باشه وقتی دکمه بعدی رو میزنی صفحه رفرش میشه برای اینکه اینجوری اسکرول بشه باید خودت با جی کوئری درست کنی. البته چون من جی کوئری بلد هستم میگم وگرنه با motools هم میشه فرقی نداره. 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر