playerone 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام آقایون این عکس پوشه رو چطوری میشه پاک کرد تو که خمه مجموعه هارو نشون میده لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام آقایون این عکس پوشه رو چطوری میشه پاک کرد تو که خمه مجموعه هارو نشون میده لینک سایت درود شما می تونید در k2 به بخش مجموعه ها برید بعد در آنجا مجموعه مورد نظر رو پیدا کنید و ویرایش کنید و ویژگی های آن را تغییر دهید. من این آیکون رو در همونجا تونستم عوض کنم، به احتمال زیاد یا در همونجا یا وقتی می خواین یک مجموعه رو به منوتون اختصاص بدین تو تنظیمات پیشرفته همچین گزینه ای داشته باشه. موفق باشید. 1 واکنش ها : playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود شما می تونید در k2 به بخش مجموعه ها برید بعد در آنجا مجموعه مورد نظر رو پیدا کنید و ویرایش کنید و ویژگی های آن را تغییر دهید. من این آیکون رو در همونجا تونستم عوض کنم، به احتمال زیاد یا در همونجا یا وقتی می خواین یک مجموعه رو به منوتون اختصاص بدین تو تنظیمات پیشرفته همچین گزینه ای داشته باشه. موفق باشید. گشتم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر