khalooei 10 ارسال شده در اردیبهشت 93 باسلام امروز به یک مشکل جالب و جدید برخورد کردم.... دیگر افزونه کا2 من عکس آپلود نمیکند.... (برای ویرایش یک مطلب که قبلا بوده باشد و الان بخواهم عکس آن را ویرایش کنم...) این کد صفحه خالی است: <html> <head></head> <body> <div id="k2AdminContainer" class="K2AdminViewItem isJ25"></div> </body> </html> حال برای ثبت مطلب هم این خطا را میدهد Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 77824 bytes) in /home/***USERNAME***/domains/**********MyHostADDRESS***/public_html/administrator/components/com_k2/models/extrafield.php on line 314 لطفا بررسی کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ همچنان این خطا پا بر جاست... Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 77824 bytes) in /home/***USERNAME***/domains/**********MyHostADDRESS***/public_html/administrator/components/com_k2/models/extrafield.php on line 314 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما ممکن است وب سایت تون از منابع سرور زیاده از حد استفاده کرده باشه به مدیریت هاست تون گزارش کنید و راهنمایی بخواهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر