rashidd 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) با سلام من از فوکا دانلود استفاده می کنم برای آپلود و تنظیمات مربوطه رو انجام دادم که بتونم فایل 30 مگابایتی رو آپلود کنم متاسفانه فایل بالاتر از 10 مگابایت روآپلود نمی کنه با سرور هاست هم تماس گرفتم می گه از طرف ما مشکلی نیست لطفا بررسی کنید مشکل آپلود کجاست با نام کاربری ********** و رمز عبور ********** وارد سایت بشید وآپلود انجام بدید www.ahvazchap.com ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط محمدحسین میری کوچک ترین اطلاعات سایت تان هم در عموم قرار ندهید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام من از فوکا دانلود استفاده می کنم برای آپلود و تنظیمات مربوطه رو انجام دادم که بتونم فایل 30 مگابایتی رو آپلود کنم متاسفانه فایل بالاتر از 10 مگابایت رو آپلود نمی کنه با سرور هاست هم تماس گرفتم می گه از طرف ما مشکلی نیست لطفا بررسی کنید مشکل آپلود کجاست با نام کاربری rashid8 و رمز عبور 123456 وارد سایت بشید وآپلود انجام بدید www.ahvazchap.com سلام رمز چرا قراردادی برورمز سایت عوض کن رمز پیغام خصوصی میکنند برای کسی که میخواد کمک کنه فکر کنم محدودیت حجم برای اپلود داشته باشه فوکا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادید؟ توی فایل php.ini یک گزینه برای حداکثر میزان آپلود یک سایت قرار داره که باید مدیریت هاست اونو بیشتر کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام من با مدیریت هاست تماس گرفتم گفت خودت فایل php.ini رو ایجاد کن وتغییرات داخلشرو اعمال کن فایل رو خودشون نمی دن ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ توی قسمت phpconfiguration هاست مقدار آپلود رو زده 50M اما سرعت آپلود پایین هست من وقتی اطلاعات سایت با حجم 60 مگابایت رو تو هاست ریختم 5 دقیقه ای انجام داد اما فایل 20 مگابایتی از طریق سایت نمی تونم آپلود کنم بیشتر از 15 دقیقه طول می کشه و آپلود هم نمی کنه از فوکا دانلود هم استفاده می کنم تنظیما تش هم تغییر دادم هیچ فرقی نکرده لطفا اساتید کمک کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 با ftp آپلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 93 من می خوام کاربرام بتونم فایل آپلود کنن برای همشون اکانت ftp بسازم بنظرت عاقلانست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما در مدیریت رسانه ها » تنظیمات » حداکثر حجم فایل برای بارگذاری را بیشتر کنید و مجدد تست کنید فوکا اگر مقدار حجم آپلودش رو زیاد کنید باید بیشتر از اینها رو آپلود کنه البته اگر هاست محدودیت نداشته باشه نتیجه رو اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 93 هیچ فایده نداره در حین آپلود قطع می شه صفحه سفید هیچ چیزی آپلود نمی شه از خیر فوکا گذشتم اگر اسکریپت خاصی سراغ دارید معرفی کنید چون تمام اسکریپت های اینترنت رو نصب کردم همه وسط کار به 50 درصد که رسید دوباره از اول شروع میکنه نمی دونم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما شاید حجم هاست تون به اندازه کافی نباشه!!! برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر