hojjat03 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستان چطور میشه وقتی یه منو رو به یه برچسپ خاص اختصاص دادیم و براش تعریف کردیم که مثلا 4 مطلب رو در صفحه نشون بده و بقیه مطالب رو به صورت صفحه بندی و صفحه 1234 و .... نشون بده ؟ هر کاری میکنم فقط میشه یه مقدار که بهش میدی رو نشون میده و به صفحه بعد نمیره. باید چکار کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 شما منو انتخابی رو بلاگ قرار بدین واز سمت راست می تونید تعداد مطالب نمایش در اون صفحه انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 شما منو انتخابی رو بلاگ قرار بدین واز سمت راست می تونید تعداد مطالب نمایش در اون صفحه انتخاب کنید نه این جواب نداد. چیزی وجود نداره که بگیم فلان تگ رو نشون بده فکر کنم توضیح رو یکم غیر قابل درک گفتم شرمنده داشتم تند تند تایپ میکردم می خوام یه دکمه تو منو بزارم که فقط یه تگ خاص رو نشون بده.تااینجای کار مشکلی نیست . مشکل اونجاست که وقتی میگیم مثلا5 تا مطلب رو نشون بده تو صفحه اصلی فقط 5 تا رو نشون میده و پایینش صفحه بندی نمیشه که برن به صفحه بعد و بشه صفحه 123456و..... مشکل من دقیقا اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر