mrkheyrandish 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خدمت دوستان عزیز من چند قالب را الحاق کردم داخل جومینا 1.6 حالا که تیک کنار آن را میزنم و روی حذف کلیک میکنم این پیغام را میدهد : "نمیتوان آخرین استایل از یک قالب را حذف نمود" مشکل از کجا هست ؟ لطفا راهنماییم کنید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز قالب را دستی نصب کردین یا از طریق مدیریت؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrkheyrandish 0 ارسال شده در اسفند 89 قالب رو از قسمت مدیریت وب سایت - الحاقیات - نصب از این نصب کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز دقت کنید که این قالب پیشفرض نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 فک کنم قالبی که پیش فرض باشه در قسمت خذف دیسبیل میشه...دوست عزیز قالبی که نصب کرده بودین را امتحان کرده بودین که کامل نصب شده ؟؟....در آخر یه پیشنهاد راحت...قالبتون را دستی حذف کنین و کش را پاک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 سلام به همگی حرف این دوستمون کاملا درسته تو نسخه 1.6 که ترجمه شده این مشکل برای من هم وجود داشت شما اگه قالبی رو نصب کنید دیگه حذفش رو باید دستی انجام بدید چه پیش فرض باشه چه نه!؟ من خودم دستی حذف کردم موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 سلام به همگی حرف این دوستمون کاملا درسته تو نسخه 1.6 که ترجمه شده این مشکل برای من هم وجود داشت شما اگه قالبی رو نصب کنید دیگه حذفش رو باید دستی انجام بدید چه پیش فرض باشه چه نه!؟ من خودم دستی حذف کردم موفق باشید :thankyou: من قبلا قالب حذف نکرده بودم اما الان که دوستا فرمودند منم خواستم امتحان کنم دیدم حق با دوس تان هست حذف نمیشه عزیز من امیدوارم در نسخه 1.6.1 اطلاح شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر