rpynco 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام خدمت اساتید محترم لطفا اگر کسی با این کامپوننت کار کرده کمک کنه. من این افزونرو نصب کردم ولی در هنگام ثبت ملک پس از ورود تمامی اطلاعات در هنگام ذخیره هیچ اتفاقی نفیافتد و ذخیره نمیشود. و دوم اینکه چطور این کامپوننت جایگزین منوی اصلی قالب شود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 اینکه ذخیره نمیشه به نظرم باید یه دسترسی از سایتتون بدین تا تست بشه چون من دارمش و تست کردم و درسته در رابطه با جایگزین منو اصلی هم متوجه نشدم دقیق واسه هر بخش در منو ها کافی نوع منو خود را به اون اختصاص بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 اینکه ذخیره نمیشه به نظرم باید یه دسترسی از سایتتون بدین تا تست بشه چون من دارمش و تست کردم و درسته در رابطه با جایگزین منو اصلی هم متوجه نشدم دقیق واسه هر بخش در منو ها کافی نوع منو خود را به اون اختصاص بدین یا حق از پاسختون بسیار ممنون اول اینکه اگر بسته نصبی املاک رو دارید اگر امکان هست به بنده هم بدهید. و دوم اینکه من میخوام یه وب سایت خرید و فروش املاک بالای یکمیلیارد طراحی کنم لطفا بنده را راهنمایی بفرمایی. اگر قالب پیشنهادی دارید کامپوننت های لازم یا ماژول های لازم را پیشنهاد دهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 والا رایگان یه مورد سراغ دارم که پ خ میکنمش الان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanonline 2 ارسال شده در شهریور 93 والا رایگان یه مورد سراغ دارم که پ خ میکنمش الان خوشحال میشم واسه ما هم بفرستی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 جناب topminan بهتر است اگر افزونه ای دارید برای کاربران هم قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 93 خوشحال میشم واسه ما هم بفرستی جناب topminan بهتر است اگر افزونه ای دارید برای کاربران هم قرار دهید والا منکه یه مدت نبودم این پست هم واسه چند وقت پیشه اولش هنگ کردم چشم آپ میکنمش در آپلودسنتر جومینا و لینک رو میذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 93 لینک دانلود کامپوننت املاک EstateAgent_2.5.4 http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14105423621.zip 2 واکنش ها : hoomanonline و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر